Güncel Haberler

Galatasaray’dan son dakika transferi! ‘KAP’ basın açıklaması yayınlandı, lisans çıktı… Giallorossi’ler Roland Sallai’yi resmen duyurdu

Galatasaray transferin son saatlerine girerken çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Zalewski transferinden olumlu sonuç alamayınca kanat takviyesi için Almanya’ya yöneldi.

Giallorossi, Freiburglu 27 yaşındaki Roland Sallai ile tanıştı ve şampiyonu kısa sürede ikna etti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray’dan transfere ilişkin resmi açıklama geldi. “Sarı-Kırmızılılar tarafından yapılan basın açıklamasında, profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg eV ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldı.

Daha sonra oyuncunun eski kulübüne 6.000.000 € transfer ücreti 4 sezona yayılmış 4 taksit halinde ödenecek.

Oyuncuyla 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varıldı ve her futbol sezonu için net 2 milyon 500 bin euro sezonluk maaş ödenecek. ” denildi.

SÖZLEŞME DETAYLARI AÇIKLANDI

galatasaray-roland-sallai-yi-bitirme-doktasina-geldi_3c5b5

Galatasaray, Rolland Sallai için Freiburg’a 6 milyon euro + bonservis bedelinde resmi teklifte bulundu. Giallorossi, Rolland Sallai’nin 6 milyon euro karşılığında satışı için Freiburg ile anlaşmaya vardı. Galatasaray bonservis bedelini 4 yıl boyunca ödeyecek. Giallorossi ekibi, Roland Sallai’ye yıllık yaklaşık 2,5 milyon euro maaş ödeyecek.

LİSANS KALDIRILDI

6252246745d2a088402ded11

Galatasaray, Roland Sallai’nin transferi için TFF’ye lisans bildiriminde bulundu.

GXX_TlSXUAAJWtP

İSTANBUL’A GELDİ

Ekran görüntüsü_20

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Macar futbolcu Rolland Sallai’yi taşıyan uçak saat 21.10 sıralarında İstanbul’a geldi.

Sallai, uçaktan indikten sonra yaptığı ilk açıklamada, “Burada olduğum için mutluyum. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle hedefimiz şampiyon olmak. Finale kadar mücadele edip kupayı kaldırmak istediğimi taraftarlardan çok duydum.” “Az önce söylediğim gibi, önce şampiyonluğu kazanmak istiyoruz, onları görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu