Güncel Haberler

F.Bahçe başkan yardımcısı Acun Ilıcalı transferini duyurdu! ‘İlgileniyoruz…’Fenerbahçe

Fenerbahçe başkan yardımcısı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli takımla ilgili Hull Daily Mail’e önemli açıklamalarda bulundu.

“FENERBAHÇE’DE ÇALIŞMAK HAYATIMIN YÜZDE 20’SİNİ ALMAZ”

“Sizin ve taraftarlarımızın da bildiği gibi benim hayatım dünyada eşi benzeri olmayan bir hayat. Son derece yoğun bir hayat, bunu sürekli arkadaşlarıma anlatıyorum. Fenerbahçe’deki işim hayatımın %20’sinden fazlasını işgal etmeyecek.”

‘MEFERT’LE İLGİLENİYORUZ’

jonas-meffert-holstein-kiel-2020-2021-1623388109-64705

“Meffert’le ilgileniyoruz. Tim (Hull City menajeri) onu esas olarak felsefesi nedeniyle istiyor. Onun çok önemli bir oyuncu olduğunu ve Tim için önemli olanın bizim için de önemli olduğunu söylüyor, bu yüzden onu takımımıza almak istiyoruz.” Her şey yoluna girecekse muhtemelen birkaç gün içinde.” “Hull City, taraftarlar, buradaki herkes şu anda benim hayatım, şimdi yapmak istediğimiz şey daha iyi bir takım yaratmak.”

“ŞU ANDA YAŞADIĞIM HAYAT…”

kapak_101908

“Hayat çok zor. Türkiye’nin bir yerinde bir toplantıdaydım, İstanbul’a uçtum, sonra buraya geldim. Tekrar İstanbul’a uçacağım, sonra iki saat boyunca F.Bahçe’nin deplasman maçına uçacağım, Türkiye’nin doğusuna gidip döneceğim. şu an yaşadığım hayat bu ama “Şunu belirtmeliyim ki bu hoşuma gitti, bu hayatı bu yüzden seçtim.”

“GURUR DUYUYORUM”

1

“Çok çalışmam şikayet ettiğim anlamına gelmiyor. Her anın tadını çıkarıyorum. İngiltere’de böyle iyi bir takıma sahip olduğum için gurur duyuyorum.”

BEŞ YAŞINDAN BERİ FENERBAHÇE TARAFTARIYIM VE…

Ekran görüntüsü_6

“Beş yaşımdan beri Fenerbahçe taraftarıyım ve şu anda kulübün başkan yardımcısıyım. Bu benim için ayrı bir onur. Yani hayatımın ilk döneminden itibaren [Anne-babasını kaybettiği dönem] O zaman şanslı olduğumu düşünüyorum, ikinci bölümden gerçekten keyif alıyorum.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu