Güncel Haberler

Türk bayrağı altındaki pozu tepki çekti! Serel Yerlili bu yoruma sinirlendi: Boş dünyanızda…

Instagram sayfasında yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Serel Yerlili, sevgilisi Oğul Avcı ile birlikte verdiği pozları paylaşarak dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde “Kocam babamla tanıştı” mesajını paylaşarak babasının mezarı başında tuhaf pozlar veren Locali, yeniden adından söz ettirdi.

Uzun süre yurt dışında yaşayan ve müzikte kendini geliştiren Serel Yerlili, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte Türk bayrağı altında poz verdi.

Ünlü isme pozların ardından tepkiler hızla yağdı. Serel Yerli ise kendisini eleştirenleri “yargı beyan edenler” olarak tanımladı.

YORUMLAR BENİ KIZDIRDI

Yerel halk ise yorumlara şöyle yanıt verdi: “Bu bayrak sayesinde denizde özgürce yüzebiliyor, arazimde koşup oynayabiliyorum ve kimi öpeceğimi seçebiliyorum. “Sen Kurtuluş Savaşı’ndaydın ve biz bunu bilmiyorduk?” diye yanıtladı.

2

Ayrıca oyuncu ve şarkıcı, kendisine yapılan “Deneme, ne yaparsan yap sıradan olamazsın” yorumuna, “Sizin boş dünyanızda sıradan olmaya çalışsaydım, yapardım” diyerek yanıt verdi. dizide oyna kardeşim.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu