Güncel Haberler

6. Mudanya Kitap Fuarı’ndan tam not – KÜLTÜR SANAT

Mudanya Belediyesi’nin ekonomik krizin gölgesinde düzenlediği altıncı Mudanya Kitap Fuarı, stant ücreti ödemeden katılan küçük ve orta ölçekli yayınevlerini memnun etti. Başkan Deniz Dalgıç, “Hem yayınevlerinden hem de kitapseverlerden aldığımız olumlu geri dönüşler doğru karar verdiğimizi kanıtlıyor.”Edebiyat tutkunlarını bir araya getiren altıncı Kitap Fuarı’nın ilk gününde Mudanya, büyük bir heyecan ve coşkuyla yola çıktı. Ekonomik sıkıntıların gölgesinde düzenlenen fuar, ziyaretçilerden ve yayınevlerinden tam not aldı.
Fuar alanında yer alan yayınevleri, zorlu ekonomik koşullara rağmen Mudanya Kitap Fuarı’na katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Fuara stant ücreti ödemeden katılan yayınevleri memnuniyetlerini dile getirerek, şunları söyledi: “Bu duyarlı yaklaşımından dolayı Mudanya Belediyesine teşekkür ederiz. “Keşke tüm belediyeler aynısını yapsa ve daha çok okuyucuyla buluşabilsek” dediler. Açılış töreninde maket tarafından kitap açılmasını memnuniyetle karşılayan yayınevi temsilcileri, etkinliklerle zenginleşen fuara gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.
Fuara katılan kitapseverler de fuarın sunduğu çeşitlilik ve samimi atmosferden memnun kaldıklarını söyledi. Mudanya’dan ve çevre illerden pek çok kitapseverin yanı sıra, yazarlarla birebir sohbet etme, kitap tanıtımlarına katılma ve yeni kitaplarla tanışmanın mutluluğunu yaşadı. KÜLTÜRE YATIRIM yapmaktan GURUR DUYUYORUZ. “
Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, fuarın açılış gününde yoğun katılımdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları söyledi: “Kitapların birleştirici gücünü Mudanya’da hissetmekten büyük gurur duyuyoruz. birkaç gün.” Ekonomik kriz ortamında bu kadar düşük bütçeyle kitap fuarı düzenleyebildiğimizden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalgıç, şöyle konuştu: “Zor bir dönemden geçiyoruz ama kültürel etkinliklerin toplumumuz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu yıl fuarı kendi imkanlarımızla düzenledik ve yayınevlerinden herhangi bir stant ücreti talep etmeden bu organizasyonu gerçekleştirdik. Olumlu geri dönüşler aldığımız için hem yayıncılardan hem de kitapseverlerden doğru karar verdiğimizin kanıtını aldık Mudanya “Kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
28 Ağustos’a kadar Mütareke Meydanı’nda edebiyatseverlerle buluşmaya devam edecek olan 6. Mudanya Kitap Fuarı, söyleşiler, atölyeler ve konserlerle kültürel anlar yaşatacak.YAYINCILIK TEMSİLCİLERİ MEMNUNCADILAR HAKKINDA YAYINLAR: Mudanya Kitap Fuarı’na ilk kez katılacağız. Belediyenin gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz. Tribünler için bizden ücret almadı. Tüm belediyelerin bunu yapmasını isterim… Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.INDIGO YAYINLARI: Katılım ve etkinlikler oldukça yoğun. Biz memnunuz. Standları bize ücretsiz tahsis eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.ALİS YAYINI: Mudanya’nın ilk ve tek yayıneviyiz. Geçen yıl da katılmıştık. Bu seneki tasarım çok iyi. Etkinliklerin içerisindeyiz. Ülke ekonomisi göz önüne alındığında bu oldukça iyi. Ne yazık ki günümüzde kitap satın almak insanların ihtiyaçlarını karşılamanın çok gerisinde kalıyor. Belediyenin organizasyonundan çok memnunuz. Model kitabın kapağını açma konsepti çok güzeldi. Belediyemize hizmetlerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.CEREN YAYINLARI: İlk defa katılıyorum. Katılım ve ilgi çok iyi. Organizatörlere teşekkür ediyoruz. İlk gün satışlarımız oldukça iyiydi. Mudanya Belediyesi stantları ve birçok hizmeti ücretsiz hale getirdi. Çok mutluyuz.SEL YAYINLARI: Samimi, sıcak ve samimi bir fuar. Çok güzel bir açılış yaptık. Satışlarımız çok iyi. Mudanya Belediyesi stand ve kurulumu ücretsiz sağladı. Kitaplarımızı okurlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.DESTEK DESTEK MONTAJI: Etkinlikler çok iyi ve güzel gidiyor. Sadece kısa ömürlüdür. Biraz daha uzun olsaydı güzel olurdu. Ama genel olarak iyi. Satışlarımız ve seyircimiz iyi. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu